V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

Remobil Complex

Pakiranje 90 kapsul

FITOSIBIR0010

Remobil Complex + za sklepe spada v skupino dietetičnih živil in predstavlja učinkovito podporo pri zdravljenju obolenj sklepov.

Preberi več ...
Oblika kapsula
Ključna sestavina minerali , vitamini , antioksidanti
  • Redna cena
  • 42,95
Opis izdelka

Remobil Complex + za sklepe spada v skupino dietetičnih živil in predstavlja učinkovito podporo pri težavah s sklepi. Je idealna kombinacija sestavin, ki pripomore pri okorelih sklepih in bolečinah.

Pakiranje: 90 tablet

Sestava (1 tableta): 500 mg glukozamin sulfata, 400 mg hondroitina v obliki hondroitin sulfata, 45 µg menahonina, 6 mg niacina, 20 µg selena, 40 mg kalcija;

Izdelek ne vsebuje laktoze in fruktoze, zato lahko pripomoček jemljejo tudi vsi alergiki.

Način uporabe in priporočen odmerek: izdelek je primeren le za odrasle osebe. Odmerjanje naj bo sledeče: 1-2 kapsuli dnevno oziroma po dogovoru z zdravnikom (ortopedom), v trajanju 3. mesecev. Odmerek dodatka je tako lahko tudi višji, kar zavisi od stanja sklepov in degenerativnih sprememb hrustančnega tkiva (to določi vaš osebni zdravnik ali ortoped).

Opozorilo: Remobil Complex+ je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.