V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

Pond Broccolin

kapsule 90 kom

BROCCOLIN

Broccolin je izjemno kvalitetno prehransko dopolnilo, ki ga izdelujejo po posebnem inovativnem in v svetu večkrat nagrajenem postopku iz svežega brokolija.

Preberi več ...
Oblika kapsula
Ključna sestavina minerali , vlaknine , vitamini , antioksidanti
  • Redna cena
  • 26,10
Opis izdelka

Bistvo tega postopka je vakuumska ekstrakcija, kjer sveže obran brokoli v manj kot 24 urah kapsulirajo in na ta način zadržijo vse kvalitetne sestavine sveže rastline.

Brokoli je rastlina, ki je zelo bogata po karotenoidih (lutein, zeaksantin), vitaminu C, vitaminu E, mineralih kot so kalcij, železo, natrij, kalij, fosfor, cink, vitaminih B skupine (B1, B2, B3, folna kislina), vsebuje tudi veliko količino koencima Q10 in pa seveda antioksidante glukozinulate (indol 3-kardinol in sulforafan).

 
Komu bi Broccolin priporočili?
- vsem, ki pojedo premalo zelenjave ali jim brokoli, ki slovi kot zelo zdrava zelenjava pa jim po okusu ne ustreza (1 kapsula vsebuje toliko hranil kot 3 glavice
  oz. socvetja brokolija),
- kadilcem (zaradi vitamina C),
- kot podpora ljudem po preboleli bolezni
- aktivnim osebam v stresu in
- vsem, ki jim primankuje energije pri vsakodnevnih opravilih.
 

Vsebnost v 1 kapsuli: Ekstrakt ploda svežega brokolija (Brassica aleracea var.cymosa) 388 mg, vitamin C (L-askorbinska kiselina) 12 mg (15% RDA).

Uporaba: Odrasli in otroci starejši od 12 let zaužijejo 3 kapsule 3-krat na dan ali po priporočilu strokovnjaka.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo uravnoteženi prehrani ter zdravemu načinu življenja. Priporočene dnevne doze se ne sme prekoračiti. Shranjujte stran od dosega otrok.

Shranjevanje: Na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C.

Vsebnost: 90 kapsul

Proizvajalec: POND d.o.o., Bobovica 9, 10430 Samobor, Hrvaška