V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

Maršičeva čajna mešanica

200g

marsic2

Maršičeva čajna mešanica je pripravljena po tradicionani recepturi zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice pri Ljubljani, ki je bil med najuspešnejšimi zeliščarji, ne samo v nekdanji Jugoslaviji in po njej, ampak tudi v evropskem in širšem merilu.

Preberi več ...
Mesto uporabe za uživanje
Učinkovito pri skrb za zdravje
Ključna sestavina zelišča
  • 8,19
  • Redna cena
  • 9,10
  • , Vaš prihranek
  • -10,00%
Opis izdelka

Izdelano po recepturi znanega zdravilca in zeliščarja Ivana Maršiča s Škofljice.

 

NAVODILO: Zvrhano žlico čaja prelijete z 1 litrom vrele vode, pokrijete in namakate 4 do 5 minut, nato precedite. Čaj lahko sladkate z medom, ko se ohladi na 35°C. Priporočamo, da ga pijete vsaj 3 do 5 skodelic na dan pred vsakim obrokom, lahko tudi več. Pijte ga najmanj 20 dni, lahko tudi dlje in nato naredite nekaj dni premora. Čaj je učinkovitejši, če ga pijete počasi. Otrokom do 14. leta starosti zadošča polovična količina dozirne žlice. Odmerki so odvisni od starosti otroka. Za dodatna pojasnila in povratne informacije kontaktirajte proizvajalca.

SESTAVINE: Kopriva, gladišnik, ameriški slamnik, plod komarčka, potrošnik, jesenovo listje, slez, cvet sivke, močvirski oslad, regrat, dobra misel, zeleno proso, ajda, cvet ognjiča, melisa in orehovo listje.

IZDELUJE:  Zeliščarstvo Maršič

NETO KOLIČINA: 200 g