V spletni lekarni pri Kranjskem orlu vas pozdravlja naša ekipa

CARDIO+ PRAH

250g

cardio+

Cardio Plus prehransko dopolnilo temelji na usklajenem razmerju aminokislin l-arginin in l-citrulin z dodanimi vitamini ter na spoznanjih nobelovih nagrajencev za medicino, Roberta F. Furchgotta, Louisa J. Ignarra in Ferida Murada.

Preberi več ...
Oblika prah
Mesto uporabe za uživanje
Ključna sestavina aminokisline , vitamini
Namen preventiva
  • 43,70
  • Redna cena
  • 46,00
  • , Vaš prihranek
  • -5,00%
Opis izdelka

Cardio+ je prehransko dopolnilo, ki podpira normalno delovanje srca in ožilja. Cardio+ je osnovan na optimalnem razmerju aminokislin l-arginin in l-citrulin, zraven pa so dodani še skrbno izbrani vitamini v ustreznih količinah. Formula izhaja iz spoznanj Nobelovih nagrajencev za medicino Roberta F. Furchgota, Louisa J. Ignarra in Ferida Murada.

Sestavine: L-arginin, mešanica vitaminov (vitamin C, niacin, vitamin E, pantotenska kislina, riboflavin, vitamin B6, tiamin, folna kislina, biotin, vitamin B12), L-citrulin malat, citronska kislina, aroma limone, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), sladilo (steviol glikozidi).

Hranilna vrednost na dnevni odmerek (1 merica/8,35g):

Vitamin E 24mg 200%
Vitamin C 500mg 625%
Tiamin 2,2mg 200%
Riboflavin 2,8mg 200%
Niacin 32mg 200%
Vitamin B6 2,8mg 200%
Folna kislina 400mcg 200%
Vitamin B12 5mcg 200%
Pantotenska kislina 12mg 200%
L-arginin 5g  
L-citrulin malat (2:1) 1g  


Uporaba: 
dnevno vmešajte 1 merico (8,35g) v kozarec vode ali druge pijače ter zaužijte na prazen želodec, najmanj 2 uri po obroku.

Opozorilo: samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelka naj ne uporabljajo osebe z glavkomom ali herpesom simpleks. Posvetujte se z zdravnikom, če imate okvarjeno ledvično funkcijo ali jemljete katerakoli zdravila na recept, ki vplivajo na delovanje ledvic.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Poreklo: EU.

Količina: 250g.